Om Fønix Taxi

FønixTaxi blev grundlagt i juni 2021, af Helena og Johnny, hvor vi startede med udelukkende kørte Flextrafik som underlevarandøre i det første 1,5år. I marts 2023 rev vi os løs, og blev direkte levarandøre til FLEXTRAFIK.


Efter flere forspørgelser på TAXA fra de lokale borger og ikke mindst fra de lokale værtshus i Vejen kommune, Besluttede vi os for i FønixTaxi, at prøve at springe ud i det, og fik søgte om tilladelse til at drive lokalt kørselskontor i Vejen kommune.


I november 2022 fik FønixTaxi tilladelsen til at drive lokalt kørselskontor, men det svære gik der noget længre tid før vi kunne sætte den første Taxi på gadern, det skete den 17. maj 2023.


I dag bare bare 6måneder sener, har FønixTaxi udvidet sig gevaldigt, fordi I borger i Vejen kommune har givet en stigende efterspørgelse, således at vi i dag har 2 almendelige TAXA'er og en minibus til at køre rundt i Vejen kommune.


Vores mål er at yde en super service, altid have fokus på det behov der måtte ligge i det lokale, for det var jer der fik vores hjul igang.


Vi ved FønixTaxi takker for den gode lokal opbakning og glæder os til at kunne servicere jer mange år frem i tiden.


Med venlig hilse 

FønixTaxi

Vi er her for dig, og ikke omvendt.